Huisartsenpraktijken ontdekken Sportief Wandelen

Eind vorig jaar was het Liesje uit de seniorengroep die tijdens een controle bij de praktijkondersteuner enthousiast vertelde over de sportief wandeltrainingen van maandagochtend, waar zij al jaren met veel plezier mee traint. Tijd voor mij om contact op te nemen met de zeer geïnteresseerde praktijkondersteuner en haar verder te informeren. Met een mooi resultaat: in de wachtkamer van Huisartsenpraktijk Arcade in Tegelen kunnen de wachtenden nu lezen over onze sportief wandeltrainingen.

btr
– in de wachtkamer van Huisartsenpraktijk Arcade –

Een aantal weken geleden was het Ton uit de wandelgroep van maandagochtend 9 uur die zijn grote enthousiasme over de trainingen wist over te brengen op de praktijkondersteuner, ditmaal van Huisartsenpraktijk De Triangel in Steyl. De dames praktijkondersteuners lieten er geen gras over groeien: afgelopen maandagochtend waren ze ‘met 2 vrouw sterk’ van de partij om een keer te ervaren wat een  Sportief Wandeltraining nou eigenlijk inhoudt. Leuk! Ze trainden mee en waren erg enthousiast. Samen met mij willen zij zich gaan inspannen meer patiënten van De Triangel in beweging te krijgen door ze aan te moedigen en te begeleiden bij het nemen van de eerste wandelstappen in een van onze wandelgroepen.

 

Een reactie op “Huisartsenpraktijken ontdekken Sportief Wandelen

  1. Wat een prachtig resultaat. Dames en heren kom het gewoon eens proberen. Erg leuk. Heel gezellig en ieder doet het op zijn/haar eigen tempo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s